Αρχική > Ταξίδια

Φίλτρα


Προορισμοί


Τιμή


Διάρκεια


Κατηγορίες Ταξιδιών

Fereniki Resort & Spa Crete  Αύγουστος ’24
ALL INCLUSIVE
155Διαν/ση

Το Fereniki Resort αναγνωρίζεται ως ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές, προσφέροντας έναν αρμονικό συνδυασμό χαλάρωσης, περιπέτειας και ποιοτικού χρόνου μαζί. Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Γεωργιούπολης και τις πολυτελείς ανέσεις του θέρετρου μας, κάνοντας τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη.

Hotel Astron Κρήτη
Από
60Διανυκτέρευση

Το ξενοδοχείο Astron βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα της πανέμορφης Ιεράπετρας στην Κρήτη. Το κατάλυμμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με μαγευτική θέα το οποίο το κάνει τον ιδανικό προορισμό για στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής.

Naiades Marina Hotel Κρήτη
Από
55Διανυκτέρευση

Το Naiades Marina Hotel βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο και είναι ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερης αισθητικής που παραπέμπει σε θάλασσα με κρητική αίσθηση και συνδυάζει το παλιό με το καινούριο. Σε απόσταση 20 μέτρων βρίσκεται η μαγευτική παραλία Άμμος την οποία απολαμβάνετε και από το μπαλκόνι του καταλύματος το οποίο έχει μοναδική θέα στη θάλασσα.

Κουτράκης Suites by Estia Κρήτη
Από
60Διανυκτέρευση

Το ξενοδοχείο έχει πρόσβαση στην μαγευτική αμμώδη παραλία της πόλης Σίσσι. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για να αποδράσετε από την καθημερινότητα της πόλης και να απολαύσετε τη μοναδική θέα στη θάλασσα και την ηρεμία του νησιού.

Fereniki Resort & Spa Crete Ιούλιος ’24
ALL INCLUSIVE
155Διαν/ση

Το Fereniki Resort αναγνωρίζεται ως ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές, προσφέροντας έναν αρμονικό συνδυασμό χαλάρωσης, περιπέτειας και ποιοτικού χρόνου μαζί. Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Γεωργιούπολης και τις πολυτελείς ανέσεις του θέρετρου μας, κάνοντας τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη.Κλείστε τη διαμονή σας στο Fereniki Resort σήμερα και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην καρδιά της όμορφης Κρήτης.

Περισσότερα