Home > Trips > Παρίσι με διαμονή Disneyland

Παρίσι με διαμονή Disneyland

Ανακαλύψτε το μαγευτικό Παρίσι και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία στον κόσμο του Walt Disney

  • Διαμονή
    4*
  • Γεύματα
    πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
Από
1889 Προσφορά 2 ενήλικες + 1 παιδί
  • 5 Μέρες
  • 4 Διανυκτερεύσεις
  • 05/09, 12-19-26/09, 03-10-17-24/10

Πρόγραμμα

Άνοιγμα όλων

Φτάνουμε στο αεροδρόμιο δύο ώρες πριν την πτήση για Παρίσι. Μετά την άφιξη και την παραλαβή των αποσκευών, μας περιμένει αντιπρόσωπος του γραφείου για τη μεταφορά στην πόλη. Εκεί, συναντάμε τον ελληνόφωνο ξεναγό μας και ξεκινάμε πανοραμική ξενάγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού. Ξεκινάμε από τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό για φωτογραφίες, συνεχίζουμε στην Αψίδα του Θριάμβου, τη φωτισμένη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, τα παλάτια, την Πλας Κονκόρντ, την Όπερα, τους πολυσύχναστους δρόμους Grands Boulevards, το Λούβρο, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, την Ποντ Νεφ και το Δημαρχείο. Επόμενη στάση είναι η Παναγία των Παρισίων, ο καθεδρικός που ενέπνευσε το μυθιστόρημα του Βίκτωρα Ουγκώ. Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση. Το βράδυ, προαιρετικά, μπορούμε να απολαύσουμε την νυχτερινή ζωή του Παρισιού.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου, ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Θα δούμε την Ελληνική και Ρωμαϊκή πτέρυγα, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Τζοκόντα του Ντα Βίντσι, καθώς και πίνακες της Αναγέννησης, νεοκλασικισμού και ρομαντισμού. Μετά την ξενάγηση, θα έχετε ελεύθερο χρόνο. Ο ξεναγός θα σας δώσει οδηγίες για τις προαιρετικές δραστηριότητες. Δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά επιστροφής. Μπορείτε να παραμείνετε στο Λούβρο ή να εξερευνήσετε το κέντρο της πόλης, τα καταστήματα, το Παλαί ντε Σαγιώ για φωτογραφίες του Πύργου του Άιφελ ή το Μουσείο d’Orsay. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα Bateaux Parisiens, περνώντας κάτω από θρυλικές γέφυρες και βλέποντας ιστορικά σημεία, όπως την Παναγία των Παρισίων. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα υπάρχει αγγλόφωνη ξενάγηση από τα ηχεία του πλοίου.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στη Disneyland, λιγότερο από μία ώρα από το Παρίσι. Το πάρκο, με τις λίμνες, τα δάση και τα κανάλια, προσφέρει εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και τις αγαπημένες φιγούρες του Ντίσνεϋ. Χρωματιστές φιγούρες και μουσική γεμίζουν το χώρο, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε καταστήματα με παιχνίδια και γλυκά. Ζήστε την περιπέτεια με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς και εξερευνήστε το “Βουνό του Διαστήματος”. Στη “Χώρα της Φαντασίας”, συναντήστε τον Πινόκιο, τον Ντάμπο, τη Χιονάτη και άλλους ήρωες. Ανανεωμένα θεάματα στο Star Wars σας περιμένουν. Δίπλα, στο Πάρκο Walt Disney Studios, ανακαλύψτε τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης με 4 θεματικές ενότητες και ατραξιόν όπως το Crush’s Coaster και το Rock’n’Roller Coaster. Η μέρα κλείνει με την παρέλαση του Μίκυ και των φίλων του. Διανυκτέρευση στη Disneyland.

Σημείωση: Το check-in γίνεται μετά τις 15.00.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στη Disneyland. Σήμερα συνεχίστε την περιπλάνησή σας, απολαμβάνοντας τα θεάματα και τα παιχνίδια που δεν προλάβατε χθες. Επισκεφθείτε το νεότερο πάρκο, το Walt Disney Studios, και δοκιμάστε ατραξιόν όπως το θεαματικό σταθμό του Διαστήματος και το Rock & Roller Coaster. Αγοράστε αναμνηστικά, γευματίστε σε καφέ-εστιατόρια και πιτσαρίες, και το βράδυ αποχαιρετήστε τη Disneyland στην παραδοσιακή αμερικάνικη ντίσκο "Hurricane".

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προετοιμάστε τα πράγματά σας και τοποθετήστε τα στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών πριν τις 12. Επιβεβαιώστε την ώρα συγκέντρωσης για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έχετε ελεύθερο χρόνο για αγορές, φωτογραφίες ή επισκέψεις σε μουσεία, ανάλογα με την ώρα της πτήσης σας. Πτήση για Αθήνα και τέλος του ταξιδιού σας.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με απευθείας πτήσεις με καινούρια υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus της SKY EXPRESS
  • 1 προσωπικό αντικείμενο, 1 χειραποσκευή 8 κιλά & αποσκευή 20 κιλά
  • 2 διαν/σεις με πρόγευμα μπουφέ καθημερινά σε ξενοδοχείο 4* στο Παρίσι
  • 2 διαν/σεις με πρόγευμα στο ξενοδοχείο 4* στην Ντίσνεϋλαντ (Grand Magic hotel/Dream Castle) ή Cheyenne 3*.
  • Ξενάγηση πόλης στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου (στην ελληνική πτέρυγα) με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο εξωτερικού - ξενοδοχείο
  • Μεταφορά από το ξενοδοχείο Παρίσι – Ντίσνεϋλαντ
  • City tax στο ξενοδοχείο Cheyenne 3* στην Disneyland
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων & check points 290 €
  • Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων
  • Είσοδος στο Μουσείο του Λούβρου με δικαίωμα κράτησης & συγκεκριμένο ραντεβού:
  • € 40 για ενήλικες & € 30 παιδιά & νέοι ως 26 ετών - δήλωση/πληρωμή από το Γραφείο μας με την κράτησή σας. Τοπικά θα πληρώσετε και είναι υποχρεωτικά, € 3 το άτομο για τα ακουστικά στο Λούβρο (πληρώνουν και τα παιδιά).
  • Είσοδοι στα 2 πάρκα της Ντίσνεϋλαντ για 2 μέρες: € 230 κατ’ άτομο για τους ενήλικες & παιδιά άνω των 11 ετών / € 215 για τα παιδιά κάτω των 11 ετών.
  • Νέος φόρος πόλης (city tax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία του Παρισιού/ Grand Magic/Dream Castle : € 8,20 κατ’ άτομο τη διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχεία. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν στην περίπτωση που μένουν με 2 ενήλικα άτομα στο ίδιο δωμάτιο. Στην περίπτωση που μία οικογένεια (2 ενηλ + 2 παιδιά) καταλαμβάνει 2 δίκλινα δωμάτια, θα πληρώσουν και τα 4 άτομα τα city taxes. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα

Suggested trips for you

    Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.