3 ημέρες
αναχωρήσεις: 24/09 01/10 8/10 15/10 22/10 27/10
από 720€ το δίκλινο δωμάτιο

ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

3 ημέρες | 2 διανυκτερεύσεις

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Από 720€  (Είτε ενήλικας είτε ένα παιδί το δεύτερο άτομο)
ΤΡΙΚΛΙΝΟ: Από 970€ (Δυο ενήλικες και ένα παιδί)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ: Από 1.170€ (Δύο ενήλικες και δυο παιδιά)

Πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ | ΑΘHNA – ΠΑΡΙΣΙ – NTIΣΝΕΥΛΑΝΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, τα πάρκα της Disneyland. Το Disneyland Park που εγκαινιάστηκε το 1992 διαθέτει 4 μαγικούς ‘κόσμους’, την Χώρα της Φαντασίας, την Χώρα της Ανακάλυψης, την Χώρα της Περιπέτειας και τη Χώρα των Συνόρων, όλα γεμάτα διασκεδαστικά θεάματα! Το δεύτερο πάρκο Walt Disney Studios εγκαινιάστηκε το 2002 και προφέρει θεάματα σχετικά με τις κινηματογραφικές ταινίες. Τα 2 αυτά πάρκα δημιουργήθηκαν σ’ ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘Χώρα της Περιπέτειας’, χαθείτε στο άπειρο μ’ ένα διαστημόπλοιο στο ‘Βουνό του Διαστήματος’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘Καρουσέλ του Λάνσελοτ’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘Χώρα της Φαντασίας’. Για κάτι πιο ενδιαφέρον για τους μεγαλύτερους, προτείνουμε τα θεάματα μέσα στη ‘Χώρα της Ανακάλυψης’. Επιτέλους ξανάνοιξαν και τα θεάματα στο Star Wars που είχαν κλείσει πολύ καιρό για ανακαίνιση αλλά και ανανέωση με πολλά καινούρια περιπετειώδη παιχνίδια! Οπωσδήποτε πρέπει να τα επισκεφτείτε! Πάρα πολλά τα καφέ, τα εστιατόρια και τα σινεμά για να γευματίσετε και να περάσετε το βράδυ σας. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Ντίσνευλαντ. Προσοχή το checkin στα δωμάτια γίνεται μετά τις 15.00.

Περιλαμβάνει

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με απευθείας πτήσεις με Sky Express

1 προσωπικό αντικείμενο, 1 χειραποσκευή 8 κιλά & αποσκευή 15 κιλά

2 διαν/σεις με πρόγευμα στο ξενοδοχείο 4* στην Ντίσνεϋλαντ (Grand Magic hotel/Dream Castle/Radisson Blu ή Cheyenne 3*).

Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο εξωτερικού - Ντίσνεϋλαντ

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνει

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων & check points 250 €

Είσοδοι στα 2 πάρκα της Ντίσνεϋλαντ: Για 2 μέρες/2 πάρκα: € 230 κατ’ άτομο για τους ενήλικες & παιδιά άνω των 11 ετών / € 210 για τα παιδιά κάτω των 11 ετών.

Νέος φόρος πόλης (city tax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία Grand Magic/Dream Castle/ Raddison Blu hotel : € 2,90 κατ’ άτομο  τη διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχεία. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν στην περίπτωση που μένουν με 2 ενήλικα άτομα στο ίδιο δωμάτιο. Στην περίπτωση που μία οικογένεια (2 ενηλ + 2 παιδιά) καταλαμβάνει 2 δίκλινα δωμάτια, θα πληρώσουν και τα 4 άτομα τα city taxes.

Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και οτιδήποτε δε αναφέρεται στο πρόγραμμα