Από το budge και το folder έκαστου συμμετέχοντα μέχρι τα banners,το στήσιμο της αίθουσας, τις αναμνηστικές φωτογραφίες, τα folders και τα DVD, τα γεύματα και τα δείπνα, τη γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη, τις ξεναγήσεις και τις μεταφορές, τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή, όλα παρέχονται από μας εμάς και τους in-house συνεργάτες μας. Υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές.
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την εκδήλωσή σας, να καταρτίσουμε προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων. Ελάτε να διασφαλίσουμε την ολοκλήρωση της εκδήλωσής σας χωρίς παγίδες και έξοδα τελευταίας στιγμής. Η εμπειρία μας διασφαλίζει ελάχιστη ως μηδενική απόκλιση του τελικού κόστους του συνεδρίου από αυτό που μαζί αρχικά προϋπολογίζουμε.
Ελάτε να σας προτείνουμε, να επιλέξετε και να εξασφαλίσουμε έγκαιρα τους κατάλληλους συνεδριακούς χώρους. Ελάτε να επισκεφθούμε νωρίς μαζί τους χώρους αυτούς, να συζητήσουμε τις δυνατότητες τους, τα υπέρ και τα κατά τους. Ελάτε να αποφύγουμε λύσεις τελευταίας στιγμής, αναίτια άγχη και δυσκολίες.
Αφήστε μας να τακτοποιήσουμε όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες. Πληρωμές προμηθευτών, σύνταξη τακτικών απολογιστικών πινάκων, επαφές με χορηγούς και δημόσιες υπηρεσίες είναι δική μας υπόθεση. Εσείς μπορείτε – αν το θέλετε- να ενημερώνεστε για κάθε μας ενέργεια.
Η επιτυχία ενός συνεδρίου κρίνεται από ένα πλήθος λεπτομερειών που αρχικά μπορεί να φαίνονται ασήμαντες, αποδεικνύονται όμως καθοριστικές για το τελικό αποτέλεσμα.Το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων, η διαμονή στο ξενοδοχείο, η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, ακόμα και οι υπηρεσίες catering μπορούν να απογειώσουν ή να αμαυρώσουν μια εκδήλωση κι εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Επιπρόσθετα μεγάλη σημασία έχει και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός. Οπτικοακουστικά μέσα, μεταφράσεις, γραφική ύλη, αφίσες, banners, folders, budges, αναμνηστικά, όλα παίζουν το ρόλο τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή ενός συνεδρίου. Εμείς και οι έμπειροι, καταξιωμένοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, φροντίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε έναν από τους παραπάνω τομείς.
Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι, πολλές φορές, το κοινωνικό πρόγραμμα ενός συνεδρίου είναι, αν όχι περισσότερο, εξίσου σημαντικό με το επιστημονικό. Τα δείπνα, οι ξεναγήσεις, οι εκδρομές δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ξεφύγουν για λίγο από τη διαδικασία και να χαλαρώσουν.