ΡΩΜΗ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ 329 €

BATIKANO

ΡΩΜΗ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 

 Αναχωρήσεις: 23,24,26/12

4 ΗΜΕΡΕΣ 329 €

1η μέρα: Αθήνα - Ρώμη - Κατακόμβες Πτήση για Ρώμη. Άφιξη και ξεκινάμε με επίσκεψη στις Κατακόμβες της Αγ. Καλλίστου (εναλλακτικά κατακόμβες της Δομιτίλλης). Διασχίζοντας την Αππία οδό θα δούμε τα διάσημα Λουτρά (Θέρμες), το επιβλητικό Κολοσσαίο & την αψίδα του Μ. Κωνσταντίνου. Εν συνέχεια, περνώντας από το Καπιτώλιο θα καταλήξουμε στην πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το Παλάτσο Βιτοριάνο, το Παλάτσο Βενέτσια και το Παλάτσο Βοναπάρτη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και προαιρετική νυχτερινή βόλτα (κόστος 25 €)

2η μέρα: Μουσείο Βατικανού & Βασιλική Αγ. Πέτρου Πρόγευμα και αφιερώνουμε τη μέρα στο κορυφαίο Μουσείο του Βατικανού (κόστος 35 €, δήλωση συμμετοχής με την κράτηση σας). Θα θαυμάσετε τεράστιες συλλογές ανεκτίμητων έργων τέχνης και γλυπτικής, με αποκορύφωμα την Καπέλα Σιστίνα. Εφόσον είναι ανοιχτή για το κοινό ακολουθεί επίσκεψη στη Βασιλική του Αγ. Πέτρου και ξενάγηση στην ομώνυμη πλατεία.

3η μέρα: Ρώμη - Φλωρεντία Ημέρα ελεύθερη. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στην πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη της Αναγέννησης, τη Φλωρεντία (κόστος 85 €). Θα γνωρίσουμε πεζή την ιστορική πόλη, θα δούμε το μεγαλοπρεπές Ντουόμο με το περίφημο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, το Πόντε Βέκιο κ.ά.

4η μέρα: Ρώμη - Αθήνα Χρόνος ελεύθερος για να αποχαιρετήσετε τη Ρώμη, περπατώντας στους εμπορικούς της δρόμους. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒAΝΟΝΤΑΙ:
• Αεροπορικά εισιτήρια με Alitalia Airlines
3, 4 διαν/σεις με πρωινό σε ξενοδοχείο τριών αστέρων Buenos Aires
• Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
Ελληνόφωνη ξενάγηση στις Κατακόμβες, στα Μουσεία Βατικανού & στη Βασιλική του Αγ. Πέτρου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒAΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων 155 €
• Check points 35€ (πληρωτέα από Aθήνα)
• Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων
• Δημοτικός φόρος της Ρώμης 4€ (3* ξενοδοχεία)/ημέρα/άτομο
• Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Οι τιμές σε ξενοδοχείο τριών αστέρων Buenos Aires είναι 329€ ανά ενήλικα σε δίκλινο δωμάτιο από τις 23/2-26/12.