ΣΕΡΡΕΣ-«ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ» ΜΕ ΜΠΑΝΣΚΟ

4 ΗΜΕΡΕΣ 225 € 

serres

ΣΕΡΡΕΣ-«ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ» ΜΕ ΜΠΑΝΣΚΟ 
 
Αναχωρήσεις: 22/12, 23/12 & 29/12,30/12
 
4 ΗΜΕΡΕΣ 225 €   5 ΗΜΕΡΕΣ 279 €
 

1η μέρα: Αθήνα – Σέρρες: Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο ξενοδοχείο SIRIS 4* στον Λευκώνα. Τακτοποίηση στα δωμάτια.

2η μέρα: Σπήλαιο Αγγίτη - Δράμα («Ονειρούπολη»): Πρωινό και αναχωρούμε για το Όρος Φαλακρό, όπου βρίσκεται το Σπήλαιο Αγγίτη Μααρά, το μοναδικό ποτάμιο σπήλαιο και το δεύτερο μεγαλύτερο σε μήκος. Μετάβαση στη Δράμα και επίσκεψη στις πηγές της Αγίας Βαρβάρας. Θα δούμε ακόμα τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την «Ονειρούπολη», εφάμιλλη με το «χωριό του Αϊ-Βασίλη»! Επιστροφή στις Σέρρες και ελεύθερος χρόνος στην κεντρική πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Σέρρες – Μπάνσκο: Πρωινό και αναχώρηση για τον Προμαχώνα, διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Βουλγαρίας, το Μπάνσκο. Βρίσκεται στους πρόποδες τους Όρους Πίριν, 100χλμ. από τα σύνορα και σε υψόμετρο 925μ. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα της Βουλγαρίας και έχει τη μεγαλύτερη περίοδο χιονιού. Ανάβαση στο βουνό Πίριν για να πιούμε καφέ στο σαλέ και όσοι επιθυμούν να κάνουν σκι. Όσοι δεν ακολουθήσουν μπορούν να περάσουν το χρόνο τους στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η μέρα: Οχυρό Ρούπελ - Λίμνη Κερκίνη - Άνω Πορόια: Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή Οχυρών Μεταξά-Ιστίμπεη, ακολουθώντας τη διαδρομή προς τον Προμαχώνα-Ρούπελ. Θα ξεναγηθούμε στο στρατιωτικό Μουσείο και σε τμήματα των Οχυρών. Συνεχίζουμε για τη Λίμνη Κερκίνη, που δημιουργήθηκε από φράγμα στον ποταμό Στρυμόνα. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και προαιρετική βαρκάδα, αλλά και φαγητό. Το απόγευμα θα πιούμε καφέ στα Άνω Πορόια αγναντεύοντας την κοιλάδα και τη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η μέρα: Θεσσαλονίκη – Αθήνα: Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στον Ναό του Αγ. Δημητρίου, χρόνος για καφέ και βόλτα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

xristougenna 1021x580

Συνοπτικό 4ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η 2η μέρα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
• Διαμονή στο ξενοδοχείο Siris 4* στον Λευκώνα
• Ημιδιατροφή καθημερινά
• Ρεβεγιόν 24/12 & 31/12 με ζωντανή μουσική και κρασί ανά 2 άτομα στη θέση της ημιδιατροφής
• Αρχηγός/συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
• Ο ειδικός φόρος διαμονής 3€

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου για την επίσκεψη στη Βουλγαρία