ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟΣ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ 210 

larisa

ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
 Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12, 31/12
3 ΗΜΕΡΕΣ 210 €    4 ΗΜΕΡΕΣ 285 € 
 

1η μέρα: Αθήνα - Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής - Αμπελάκια - Λάρισα Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Ελάτεια της Λάρισας, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής. Έπειτα θα επισκεφθούμε τα Αμπελάκια, με τη μοναδική θέα στην κοιλάδα των Τεμπών και το Αρχοντικό Σβαρτς. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για τη Λάρισα. Άφιξη στο ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Λάρισα (ξενάγηση) - Πάρκο Αλκαζάρ - «Πάρκο των Ευχών». Πρωινό και επίσκεψη στην πανέμορφα στολισμένη Λάρισα, χτισμένη στις δύο όχθες του ποταμού Πηνειού. Περιήγηση γύρω από τον Λόφο του Αγίου Αχιλλείου, ξεκινώντας από το Αρχαίο Θέατρο, την Παλαιοχριστιανική βασιλική και το Επισκοπικό Μέγαρο. Θα φτάσουμε στο Φρούριο να δούμε τμήματα του Μπεζεστένι, των Παλαιοχριστιανικών λουτρών και της βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου. Επόμενος σταθμός μας το Πάρκο Αλκαζάρ, όπου θα μας εντυπωσιάσει το «Πάρκο των Ευχών», με πολλαπλούς Χριστουγεννιάτικους θεματικούς χώρους, «εργαστήρι ξωτικών» και ένα θαυμάσιο παγοδρόμιο πάνω στη λίμνη του πάρκου! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Τρίκαλα Πρωινό και αναχώρηση για την «Ωραία Κοιμωμένη των Αγράφων», τη Λίμνη Πλαστήρα ή επισήμως τεχνητή Λίμνη Ταυρωπού, με τις δαντελωτές όχθες της και τις χιονισμένες βουνοκορφές των Αγράφων - ένα φυσικό τοπίο μοναδικό. Περνώντας από τα όμορφα χωριά Νεράιδα, Πεζούλα, Νεοχώρι κ.ά. θα καταλήξουμε στο Φράγμα Ταυρωπού. Άφιξη στην Πλαζ Λαμπερού για μεσημεριανό γεύμα με θέα τη λίμνη. Στη συνέχεια θα πιούμε τον καφέ μας στην κεντρική πλακόστρωτη πλατεία των Τρικάλων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Βόλος - Πορταριά – Αθήνα. Μετά το πρωινό αρχίζουμε να κατηφορίζουμε προς τον Βόλο με θέα τον Παγασητικό Κόλπο. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε για την Πoρταριά, έναν παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στις δυτικές πλαγιές του Πηλίου. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.
Συνοπτικό 3ήμερης (για την αναχώρηση της Πρωτοχρονιάς): Δεν περιλαμβάνεται η 3η μέρα.

maxresdefault

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
• Διαμονή στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial 5* στη Λάρισα
• Ημιδιατροφή καθημερινά
Ρεβεγιόν 24 & 31/12 με μουσική DJ στη θέση της ημιδιατροφής
• Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στα αξιοθέατα της πόλης
• Αρχηγός/συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
• Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
• Ο ειδικός φόρος διαμονής 4€

plastira1