ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ & ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ!

SPETSES HYDRA PORTO XELI5

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ & ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ!
Σπέτσες - Ύδρα - Ερμιόνη - Ναύπλιο

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Μονή Παντάνασσας - Πόρτο Χέλι - Επιτάφιος στις Σπέτσες
Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:15 μέσω της γραφικής διαδρομής των Λουτρών της Ωραίας Ελένης. Περνάμε από Κοιλάδα, Κρανίδι, για να καταλήξουμε στο Πόρτο Χέλι, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση στη Μονή της Παναγιάς Παντάνασσας. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισμένο (2021) ξενοδοχείο AKS PORTO HELI 4* Sup μέσα στο Πόρτο Χέλι. Ξεκούραση και το βράδυ μπουφέ δείπνο νωρίς. Στη συνέχεια μετάβαση στις Σπέτσες με ναυλωμένο σκάφος για την κατανυκτική ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Μεγ. Σάββατο: Ύδρα - Ανάσταση
Πρωινό και αναχώρηση με ναυλωμένο πλοίο για την αρχοντική και κοσμοπολίτικη Ύδρα.
Αληθινό υπόδειγμα αισθητικής, η πόλη της Ύδρας είναι χτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από το λιμάνι, όπου μικρά καΐκια, τουριστικά σκάφη και κρουαζιερόπλοια κατακλύζουν την προβλήτα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα πέτρινα αρχοντικά στέκουν σαν φρούρια στο βραχώδες τοπίο, τονίζοντας τη μεγαλοπρέπεια του νησιού. Τα κανονιοστάσια στο λιμάνι, τα επιβλητικά αρχοντικά, η Σχολή Εμποροπλοιάρχων και τα ιστορικά μοναστήρια αποτελούν δείγμα του ένδοξου παρελθόντος του νησιού. Χρόνος για περίπατο, πολλές φωτογραφίες αλλά και επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο, το Μουσείο Κουντουριώτη και τη Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τα δύο μαρμάρινα καμπαναριά (μέσα 17ου αι.) που μέρος της στεγάζει το δημαρχείο της πόλης, ενώ στα παλιά κελιά λειτουργεί εκκλησιαστικό και βυζαντινό μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με αχνιστή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, λαχταριστές νοστιμιές, δωρεάν κρασάκι σε καράφες!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά! Κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ακολουθεί το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου! Προσφορά νόστιμων μεζέδων και ουζάκι, ενώ το Λαμπριάτικο τραπέζι στρώνεται με οβελία, πατροπαράδοτες γεύσεις, δωρεάν κρασί σε καράφες και το κέφι έχει ανάβει με παραδοσιακούς χορούς και γλέντι με ορχήστρα.. Νωρίς το βράδυ (8μ.μ.) αναχώρηση για επίσκεψη στην “νησιωτική” Ερμιόνη για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό έθιμο του καψίματος του Ιούδα σε γιορτινό κλίμα, με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Πόρτο Χέλι - Ναύπλιο - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για επίσκεψη στο μαγευτικό Ναύπλιο. Ζευγάρια και οικογένειες, νέοι και μεγαλύτεροι, κάνουν βόλτες στα σοκάκια, μετράνε ξανά και ξανά τα σκαλοπάτια στο Παλαμήδι και δεν τα βγάζουν 999, επισκέπτονται την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, πίνουν καφέ στην Πλατεία Συντάγματος ή στην παραλία και χαζεύουν το Μπούρτζι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες. Χρόνος για γεύμα και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Screenshot 2022 04 09 at 1.59.34 PMScreenshot 2022 04 09 at 2.00.13 PM

Περιλαμβάνονται: 

 • Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν 
 • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2021) ξενοδοχείο AKSPORTO HELI 4* Sup. στο Πόρτο Χέλι 
 • Μεταφορά με ναυλωμένο σκάφος στις Σπέτσες για την παρακολούθηση του Επιταφίου 
 • Μεταφορά με ναυλωμένο σκάφος στην Ύδρα το Μεγ.Σάββατο 
 • Μπουφέ πρωϊνό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) 
 • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το Πλούσιο Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με διασκέδαση, γλέντι, χορό και τραγούδι, είναι στη θέση της διατροφής της ημέρας 
 • Στο Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα, δωρεάν κρασί σε καράφες (λευκό / κόκκινο) και εμφιαλωμένο νερό!
 • Ποτό υποδοχής κατά την άφιξη του γκρουπ 
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών 
 • Αρχηγός /Συνοδός 
 • Φ.Π.Α.