ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΒΟΛΟΣ - ΧΑΝΙΑ

Οργανωμένες Εκδρομές Στην Ελλάδα - Εκδρομες στην Ελλαδα - Προσφορές για ταξίδια στο Ελλάδα - Εκδρομές Ελλάδα - Ταξίδια, Εκδρομές, Πακέτα Διακοπών Ελλάδα

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΒΟΛΟΣ - ΧΑΝΙΑ

1η μέρα, Αθήνα – Βόλος – Πορταριά - Μακρινίτσα – Χάνια: Αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεση στάση καθοδόν, περνώντας από Στυλίδα, Καραβόμυλο θα φτάσουμε στον Βόλο. Θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε προς το δυτικό Πήλιο όπου δεσπόζουν τα γραφικά χωριά της Μακρινίτσας, στην πανέμορφη πλατεία υπάρχει το Καφενείο Θεόφιλος που είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για μια ζωγραφιά του φημισμένου λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχάλη, θα έχουμε στάση για γεύμα. Συνεχίζουμε για την όμορφη Πορταριά με τα όμορφα αρχοντικά, όπου στάση για καφέ. Κατόπιν για το μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου τα Χάνια. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Κισσός – Τσαγκαράδα – Μηλιές – Αθήνα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ανατολικό Πήλιο, τον Κισσό όπου και θα επισκεφθούμε την Αγία Μαρίνα, εκκλησία του 18ου αιώνα στην πλατεία του χωριού. Συνεχίζοντας την όμορφη διαδρομή μας στην για την γραφική Τσαγκαράδα. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, με τον πελώριο πλάτανο στην πλατεία (ηλικία πάνω από 800 χρόνια), θα θαυμάσουμε την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, τους γραφικούς φράκτες και θα έχουμε χρόνο για καφεδάκι. Συνεχίζοντας θα φτάσουμε στις Μηλιές, πατρίδα του δάσκαλου του Γένους Άνθιμου Γαζή. Θα επισκεφθούμε το ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών με τις κατασκευαστικές καινοτομίες και την ιδιαίτερη αγιογραφία. Παραμονή για καφέ. Αφήνουμε το Πήλιο και φτάνουμε στο Βόλο όπου και στάση για γεύμα στην όμορφη παραλία με τα πολλά ουζομεζεδοπωλεία και τα τσιπουράδικα. Κατόπιν θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10 και 24 Οκτωβρίου - 7 και 28 Νοέμβριου - 12 Δεκεμβρίου
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 75€ κατά άτομο + Μονόκλινο 25€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν βάση της νόμιμης πληρότητας
  • Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* ή 4*
  • Ημιδιατροφή (1πρωινό & 1 δείπνο)
  • Αρχηγός – συνοδός
  • Φπα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος